Bestel uw toegangskaarten

30 april 2019
Op dit moment kunt u online kaarten reserveren voor 18 en 24 mei.
U ontvangt een bevestiging van uw reservering met het verzoek het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk over te maken. Onze bankgegevens treft u aan in de reserveringsbevestiging. Hierin leest u tevens waar u uw ticket(s) kunt ophalen. 

U kunt meerdere kaarten voor beide concerten tegelijk bestellen. Bewaar wel de email met de reserveringsbevestiging tot na het laatste door u gereserveerde concert.

Wij vragen u akkoord te gaan met de Privacyverklaring en de Disclaimer Algemene Voorwaarden. U kunt deze nalezen op de subpagina’s te vinden onder de menuknop “Contact”. De persoonlijke gegevens die u invult, hebben wij nodig voor het versturen van de reserveringsbevestiging en op de avond van het concert voor het ophalen van uw ticket(s).

Toegang tot de kerk met een rolstoel is beperkt mogelijk, de gangpaden zijn niet al te breed. Wij adviseren u contact met ons op te nemen voordat u bestelt. Indien mogelijk reserveren wij voldoende ruimte voor u vooraan in de kerk. Als u ons laat weten of u met iemand komt en/of begeleiding heeft, zullen wij proberen plaatsen bij u in de buurt vrij te houden. Op de pagina “Contact” staan onze gegevens.

Door uw vrijwillige aanmelding voor onze nieuwsbrief kunnen wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen en nieuwe concerten.