Stichting Pauwconcerten

Zomeravondconcerten - Kamermuziek

Stichting Pauwconcerten

Zomeravondconcerten - Kamermuziek

Zomeravondconcerten
Kamermuziek

Bestel uw toegangskaarten

2 juni 2020

Zoals u op de pagina De Concerten heeft kunnen lezen zijn de 2020-concerten afgelast.

Op dit moment kunt u nog geen kaarten kopen voor 2021. Het onderstaande formulier is nog niet bruikbaar; wij hopen dat dit per 1 maart 2021 wel kan.

Wij kiezen er voor de ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus nauwlettend te volgen en vragen u onze website vanaf  1 maart 2021 te raadplegen.

Bestuur Stichting Pauwconcerten

Door middel van onderstaand formulier kunt u kaarten bestellen en gelijk afrekenen met IDeal of een creditcard

U kunt kaarten voor meerdere concerten tegelijk bestellen. Bewaar wel de e-mail met de reserveringsbevestiging tot na het laatste door u betaalde concert.

Wij vragen u akkoord te gaan met de Privacyverklaring en de Disclaimer Algemene Voorwaarden. Dit doet u door in de vierkantjes in het bestelformulier te klikken. De persoonlijke gegevens die u invult, hebben wij nodig voor het versturen van uw ticket(s).

Bent u minder mobiel? Toegang tot de kerk is beperkt mogelijk met een rolstoel, de gangpaden zijn vrij smal. Wij adviseren u contact met ons op te nemen voordat u bestelt. Indien mogelijk reserveren wij voldoende ruimte voor u vooraan in de kerk. Als u ons laat weten of u met iemand komt en/of begeleiding heeft, zullen wij proberen plaatsen bij u in de buurt vrij te houden. Op de Contact pagina staan onze gegevens.

Door uw vrijwillige aanmelding voor onze nieuwsbrief kunnen wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen en nieuwe concerten.

Ik meld me aan voor de Pauwconcerten nieuwsbrief
Totaal: € -
Scroll naar top